Chef's menu

 

Wilt u compleet verrast worden vanavond?

Wij serveren een 3-, 4-, 5-, en 6-gangenmenu van de chef eventueel met een bijpassend wijnarrangement. Wilt u per gerecht liever een half glas wijn? Dit is uiteraard ook mogelijk. Voor een wijnarrangement bij ons 3-gangenmenu vragen wij 15 euro, voor ons 4-gangenmenu 20 euro, voor ons 5-gangenmenu 25 euro en voor ons 6-gangenmenu 30 euro. Voor onze meest exclusieve wijnkeuzes vragen wij 2 euro per glas extra.

 

3-gangen Chef's menu | 36,5

4-gangen Chef's menu | 42,5

5-gangen Chef's menu | 49,5

6-gangen Chef's menu | 57,5

 

Voor de complete beleving inclusief onbeperkt water (plat of bruisend), brood met olie en boter, koffie of thee compleet rekenen wij een opslag van 7 euro op de menuprijs. Op verzoek serveren wij uiteraard al onze menu’s ook vegetarisch. Indien u een allergie of intolerantie heeft, laat het ons weten, dan serveren we in overleg met onze Chef de cuisine een passend alternatief.

Het team van Bistro en Wijnbar BRUUT doet er alles aan om er voor u een onvergetelijke en smaakvolle avond van te maken. Mocht u persoonlijke wensen of suggesties hebben of zijn er wellicht ingrediënten of gerechten die uw voorkeur niet hebben, dan vragen wij u dit bij uw bestelling aan te geven.

A la carte

Entrée

Bataat (V) 12

zoete aardappel, geitenkaas, waterkers, hazelnoot

Makreel 13

zacht gegaard, couscous, rode biet, limoen

Steak tartare  14

rund, truffel, oude kaas, crouton

Eendenlever 14,5

brioche, krullen van eendenlever, appel, rode port

Entrée chaud

Buikspek 12,5

hete bliksem, pompoen, gerookte amandel, lak van appel

Coquilles 14,5

gebakken, bloemkool, hazelnoot, beurre noisette

Pièce

Tarte Tatin (V) 19,5

seizoensgroenten, bleu d'auvergne, saus van cèpes

Kalfssucade 21

stamppot snijboon, bitterbal oude kaas, aardappel, truffeljus

Eendenborst 22,5

gebakken, pastinaak, groene kool, king oyster, eigen jus

Snoekbaars 23,5

gekonfijte zuurkool, cantharellen, aardappel, beurre blanc

Tournedos 26

knolselderij, paddenstoelen, rode wijn jus, dikke frieten

 

Suppléments

Frieten 4,5

met mayonaise

Salade 4,5

gemengd

Ganzenlever 7,5

gebakken

Eendenlever 6,5

krullen

Zwezerik 7,5

gebakken

Desserts

Tarte 'Bordalou'  10,5

appel, speculaasschuim, krokante amandel, vanille ijs

Moelleux (min. 10 minuten bereidingstijd) 11,5

pure chocolade, stoofpeer, ijs van witte chocolade

Kaas 4, 5 of 6 soorten  12,5/14/16

Selectie binnen– en buitenlandse kazen met passende garnituren