Chef's menu

Wilt u compleet verrast worden vanavond? Wij serveren een 3-, 4- en 5 gangenmenu van de chef eventueel met een bijpassend wijnarrangement. Wilt u per gerecht liever een half glas wijn? Dit is uiteraard ook mogelijk.

 

3-gangen Chef's menu | 33

4-gangen Chef's menu | 38

5-gangen Chef's menu | 43

Voor de complete beleving inclusief onbeperkt water (plat of bruisend), brood met olie en boter, koffie of thee compleet rekenen wij een opslag van 7 euro op de menuprijs. Op verzoek serveren wij uiteraard al onze menu’s ook vegetarisch. Indien u een allergie of intolerantie heeft, laat het ons weten, dan serveren we in overleg met onze Chef de cuisine een passend alternatief.

Het team van Bistro en Wijnbar BRUUT doet er alles aan om er voor u een onvergetelijke en smaakvolle avond van te maken. Mocht u persoonlijke wensen of suggesties hebben of zijn er wellicht ingrediënten of gerechten die uw voorkeur niet hebben, dan vragen wij u dit bij uw bestelling aan te geven.

A la carte

Entrée

Carpaccio 10

rund, old amsterdam, truffel

Steak tartare 10

klassieke wijze, piccalilly

Botervis 10

gerookt, antiboise tomaat, venkel

Gegrilde peer (v) 10

blauwschimmel, vijg, walnoot

Entrée chaud

Procureur 10

BBQ, abrikoos, gerookte amandel

Visstoof 10

witvis, gamba, kreeftenjus

Makreel 10

gebrand, biet, venkel

Paddenstoel en truffel 10

Quiche, boeren opleg

Pièce

Wijting 19

gebakken, gamba, schaaldierenjus

Heekfilet 19

witte wijn, tomaat, kappertjes

Tournedos 24

bearnaisesaus

Lamsnek 19

provencaals, port, rozemarijn

Diamanthaas 19

jus, zongedroogde tomaat

Iberico 19

buikspek, ribfingers, smokey BBQ

Risotto (v) 19

doperwt, munt, geitenkaas, amandel

Suppléments

Frieten met mayonaise 3

Groene salade 3

Gebakken kriel 3

Desserts

Crème brûlée 8

vanille-ijs

All white 8

kokos, pannacotta, witte chocolade

Macaron 8

aardbei, chocolade, sorbet, framboos

Parfait 8

caramel, hazelnoot

Kaas 13

Selectie binnen– en buitenlandse kazen