Chef's menu

Wilt u compleet verrast worden vanavond? Wij serveren een 4-, 5- en 6 gangenmenu van de chef eventueel met een bijpassend wijnarrangement. Wilt u per gerecht liever een half glas wijn? Dit is uiteraard ook mogelijk.

Onderstaande prijzen zijn als volgt: Chef's menu zonder wijnarrangement, inclusief half wijnarrangement of een heel wijnarrangement.

    
4 gangen395162
5 gangen445973
6 gangen496784

Voor de complete beleving inclusief aperitief, onbeperkt water (plat of bruisend), brood met olie en boter, koffie of thee compleet rekenen wij een opslag van 10 euro op de menuprijs. Op verzoek serveren wij uiteraard al onze menu’s ook vegetarisch. Indien u een allergie of intolerantie heeft, laat het ons weten, dan serveren we in overleg met onze Chef de cuisine een passend alternatief.

4 gangen5 gangen6 gangen
AmuseAmuseAmuse
SoepjeSoepjeSoepje
Voorgerecht koudVoorgerecht koudVoorgerecht koud
Voorgerecht warmVoorgerecht warmVoorgerecht warm
SpoomTussengerecht warmTussengerecht warm
HoofdgerechtSpoomSpoom
DessertHoofdgerechtHoofdgerecht
DessertDessert
Kaas

Het team van Bistro en Wijnbar BRUUT doet er alles aan om er voor u een onvergetelijke en smaakvolle avond van te maken. Mocht u persoonlijke wensen of suggesties hebben of zijn er wellicht ingrediënten of gerechten die uw voorkeur niet hebben, dan vragen wij u dit bij uw bestelling aan te geven.

A la carte

Entrée

Paling 13

Gerookt, crème fraîche, haringkuit, granny smit

Rivierkreeft 13

Avocado, garnalenbitterbal, venkel, tomberries

Kalf 12

Carpaccio, truffelcrème, boerenkaas

Rund 12

Steak tartaar, op klassieke wijze bereid

Tomaat & Mozzarella (vega) 9

Mabré, buffel, balsamico, pompoenpitten

Entrée chaud

Bisque 13

Schaaldieren, schelpdieren, rouille

Coquille 13

Bloemkool bereidingen, beurre noisette, macadamia

Ossenstaart & Paddenstoelen 10

Ravioli, truffel, eekhoorntjesbrood, ossenstaartbouillon

Witlof & Geitenkaas (vega) 10

Tarte tatin, walnoten, balsamico van vijgen en dadels

Pièce

Heilbot 21

Aardappelmousseline, crunch van hazelnoten, koolraap, jus van schaaldieren

Kabeljauw 23

Puree van aardpeer, gedroogde coppa, bieten, kerrie-vinaigrette

Shortrib & Sukade 24

Black Angus, gebrande prei, aardappel-kruidenpuree, jus van knoflook

Boerderij Eend 23

Mousseline van bospeen en steranijs, knolselderij, jus van rode biet

Tournedos 27

Ossenhaas, truffelpuree, seizoensgroenten, bordelaisesaus

Polenta (vega) 18

Geroosterde rode ui, winterpeen, king oyster, saffraansaus

Suppléments

Frieten 4

Huisgemaakte mayonaise

Salade 3

Frisse gemengde salade

Zwezerik 7

Krokant gebakken

Eendenlever 7

Gebakken

Black Tigers 8

3 stuks, gebakken

Desserts

Crème brûlée 9

Tonkabonen, appel, mango, bourbon vanille-ijs

Chocoladebol 8

Hazelnoot, pinda, banaan, caramel

Cheesecake 10

Grapefruitschuim, dragon-ijs, witte chocolade

Kaas 13

Selectie binnen– en buitenlandse kazen, chutney ui appel, notenmelange, kletzenbrood