WIJNTJE – HAPJE – DANSJE – PRAATJE & MEER

 

 

 

 

 

16 & 17 februari – Grote Kerk – Oude Markt – Enschede

Op deze historische locatie in het centrum van Enschede gaat Bistro en Wijnbar BRUUT haar eerste editie van Wijnfestival BRUUT organiseren. Een ontspannen mix van wijn, muziek, gezelligheid en spijzen uit alle windstreken.

Op 16 en 17 februari presenteren lokale wijnwinkels en leveranciers honderden wijnen. Combineer je lievelingswijn of je net ontdekte nieuwe pareltje met de beste charcuterie, geweldige kazen of heerlijke bordjes vanuit de keuken… Een oestertje of te gek Italiaans gerechtje met een bijpassende wijn.. mooie smaken op de proef, per fles, of per glas. Voor iedere liefhebber iets moois, want uiteraard zijn er ook hele bijzondere wijnen te proeven!

De muzikale omlijsting van het festival is een relaxte blend van house en klassiekers vanaf vinyl, lekker van alles wat!

Waar, wanneer: zaterdag en zondag 16 & 17 februari 15:00 – 23:00 (zondag tot 21:00)

Tickets:
Op het festival zelf ontvang je voor 10 euro je entreeticket en 2 munten.
Early birds betalen € 7,50 (beperkt beschikbaar bij Bistro en Wijnbar BRUUT vanaf 18 januari) en ontvangen ook een entreeticket en 2 munten.

Heb je vragen? Stel ze persoonlijk in Wijnbar BRUUT aan de Noorderhagen 42, bel ons op 053-7400120 of mail via info@bistrobruut.nl.

Wil je als ondernemer op dit festival staan? Super leuk! Bel dan met Jarno via 06-20394650 of via e-mail op info@bistrobruut.nl.