Chef's menu

 

Wilt u compleet verrast worden vanavond?

Wij serveren een 3-, 4-, 5-, en 6-gangenmenu van de chef eventueel met een bijpassend wijnarrangement. Wilt u per gerecht liever een half glas wijn? Dit is uiteraard ook mogelijk. Voor een wijnarrangement bij ons 3-gangenmenu vragen wij 16,50 euro, voor ons 4-gangenmenu 22 euro, voor ons 5-gangenmenu 27,50 euro en voor ons 6-gangenmenu 33 euro. Voor onze meest exclusieve wijnkeuzes vragen wij 2 euro per glas extra.

 

3-gangen Chef's menu | 37,5

4-gangen Chef's menu | 43,5

5-gangen Chef's menu | 49,5

6-gangen Chef's menu | 57,5

 

Voor de complete beleving inclusief onbeperkt water (plat of bruisend), brood met olie en boter, koffie of thee compleet rekenen wij een opslag van 7 euro op de menuprijs. Op verzoek serveren wij uiteraard al onze menu’s ook vegetarisch. Indien u een allergie of intolerantie heeft, laat het ons weten, dan serveren we in overleg met onze Chef de cuisine een passend alternatief.

Het team van Bistro en Wijnbar BRUUT doet er alles aan om er voor u een onvergetelijke en smaakvolle avond van te maken. Mocht u persoonlijke wensen of suggesties hebben of zijn er wellicht ingrediënten of gerechten die uw voorkeur niet hebben, dan vragen wij u dit bij uw bestelling aan te geven.

A la carte

Entrée

Geitenkaas (V) 12,5

rouleau, pompoen, hazelnoot, truffel

Tonijn 13,5

tataki, bospeen, sojaboon, passievrucht

Steak tartare  14,5

rund, kaascrouton, amsterdamse ui, ansjovis

Krab 16

salade, avocado, appel, kerrie

Entrée chaud

Coquille 14

tartaar, gamba, venkel, kreeftenschuim

Ganzenlever 15

gebakken, brioche, appel, vijg

Pièce

Quiche (V) 19,5

bataat, truffel, duxelle, oude kaas

Staartstuk 21

picanha, knolselderij, bundelzwam, rode wijnjus

Ribeye 22

kalf, bataat, spitskool, saus van cèpes

Skrei 23,5

gebakken, mossel, paksoi, kerrie beurre blanc

Tournedos 27

gebakken, stoofvlees, sjalot, dikke frieten

 

Suppléments

Frieten 4,5

met mayonaise

Salade 4,5

gemengd

Ganzenlever 7,5

gebakken

Eendenlever 6,5

krullen

Zwezerik 7,5

gebakken

Desserts

Crème brûlée  10,5

sinaasappel, chocolade biscuit, vanille ijs

Poire 11,5

gepocheerd, vanille schuim, tonkaboon, hazelnoot

Kaas 4, 5 of 6 soorten  12/14/16

Selectie binnen– en buitenlandse kazen met passende garnituren